Tuotteet hakusanalla ei kalorisokeria (33)

Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Meidän Icumsa 45 sokerimme on korkeinta laatua ja tarjoaa erinomaista makeutta kaikkiin leivonta- ja ruoanlaittotarpeisiisi. Se on hienoksi jauhettu ja liukenee helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen jälkiruokien ja juomien valmistamiseen. Sokerimme saadaan parhaista sokeriruokolähteistä ja sitä käsitellään tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alaisena. Icumsa 45 sokeri on saatavilla eri pakkauskokoina, jotta se vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa sokeria. Luota sokerimme laatuun, jotta voit hienosäätää ruokalajisi.
Palatinosis

Palatinosis

Palatinosis Pussi: 25 kg Big Bag: 700 kg / 1000 kg Incoterms: FCA, DAP
Sakkaroosi (Valkoinen Sokeri)

Sakkaroosi (Valkoinen Sokeri)

Sakkaroosi, jota kutsutaan myös valkoiseksi sokeriksi tai ruokasokeriksi, saadaan sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Se on disakkaridi, joka kuuluu yksinkertaisiin hiilihydraatteihin. Tuote on valkoisten, homogeenisten, rakeisten kristallien muodossa ilman paakkuja tai palasia, ja sillä on sokerille tyypillinen makea haju ja maku. Sakkaroosi liukenee helposti veteen ja voi nopeasti rekristallisoitua. Foodcomin tarjoama tuote ei ole peräisin geenimuunnelluista kasveista.
Sokeri

Sokeri

Sokeri on makeutusaine, joka lisää makua ja rakennetta laajaan valikoimaan ruokia ja juomia. EG Export and Import tarjoaa korkealaatuista sokeria, joka on peräisin suoraan Brasilian rikkailta sokeriruokopelloilta. Sokerimme tunnetaan puhtaudestaan ja tasaisuudestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan sekä teolliseen että kuluttajakäyttöön. Olitpa sitten leipomassa kakkua tai makeuttamassa kahvia, sokerimme takaa täydellisen makeuden joka kerta. Olemme sitoutuneet kestävyyteen ja innovaatioon sokerintuotantoprosesseissamme. Tuotteitamme luottavat teollisuus ja kuluttajat ympäri maailmaa niiden vertaansa vailla olevan laadun vuoksi. Erilaisia pakkausvaihtoehtoja on saatavilla, joten voit valita tarpeitasi parhaiten vastaavan. Koe EG:n sokerituotteiden makeus ja erinomaisuus ja vie kulinaariset luomuksesi uusiin korkeuksiin.
CAPRESE

CAPRESE

Pastöroitu munaseos, puhtaat suklaahiput, raaka mantelit, sokeri, voi, rasvat ja kasviöljyt, mantelijauho, kaakao 22/24%, leivonta.
Kalsiumkarbonaatti

Kalsiumkarbonaatti

Kalsiumkarbonaatti on luonnollinen valkoinen pigmentti, joka saadaan kalkkikivestä. Sitä käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla kirkkauden ja peittävyyden tarjoamiseksi. Tämä monipuolinen yhdiste parantaa värin vakautta ja rakennetta tuotteissa, kuten elintarvikkeissa, kosmetiikassa ja lääkkeissä. Kalsiumkarbonaattia käytetään myös teollisissa sovelluksissa, kuten maaleissa ja pinnoitteissa, sen erinomaisen kestävyytensä ja mukautumiskykynsä vuoksi. EC-numero: 207-439-9 CAS-numero: 471-34-1
Syötävä Lusikka Jäätelölle

Syötävä Lusikka Jäätelölle

syötävä lusikka eri makuissa Kaakao
Kukkajäätelö

Kukkajäätelö

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hydroponinen viljely, 100% biomassaa Sertifioitu ja orgaaninen kannabis, saatu valtuutetusta viljelystä Huolellisesti valittu korkeiden laatu- ja yhdenmukaisuusstandardien varmistamiseksi. Älä nauti THC-arvo alle 0,2%
Tomusokeri

Tomusokeri

LIST Salzhandel toimittaa sokeria parhaalla laadulla. Vakuutu itse! Pakkaus: Pieni pakkaus
Sokeri

Sokeri

Kiteinen Sokeri Valkoinen sokeri laatuluokissa EG I ja II Ruokosokeri Ruokosokeri eri puolilta maailmaa raakasokerina tai valkoisena sokerina Muut Sokerit Dekstroosi, Fruktoosi
Sokeri

Sokeri

Sokerimme tunnetaan laadustaan ja puhtaudestaan Länsi-Afrikan parhaana.
Ruokosokeri

Ruokosokeri

Sokeriruoko sokeri viittaa jalostettuun valkoiseen sokeriin. Raaka sokeriruoko sokeri on osittain jalostettua ja sisältää noin 0,3–yksi prosentti melassia, joka on sekoitettu sokerikiteiden kanssa.
Nopea Hapan

Nopea Hapan

Happamoittava aine sokerikuorrutetuissa tuotteissa. Quick Sour mahdollistaa voimakkaan sitruunahappokerroksen lisäämisen vaarantamatta tuotteen vakautta. Quick Sour on jauhemainen happamoittava aine, joka riippuen käytetystä määrästä tuottaa räätälöidyn happaman maun. Sen erityinen koostumus ja sovellusteknologia estävät hapon siirtymisen, värjäytymisen ja tarttuvuuden.
Luomu Erytritoli - sokeriton - kaloriton - hammastens ystävällinen

Luomu Erytritoli - sokeriton - kaloriton - hammastens ystävällinen

BIO ERYTHRIT Kalorittomasti makeuttaminen Bio Erythritillä! Meidän Bio Erythrit on tuotettu ilman geenimuuntelua maissista ja se on hieman vähemmän makeaa kuin sokeri. Ihanteellinen teen, kahvin ja jälkiruokien makeuttamiseen tai ruoanlaittoon ja leivontaan. Erytritoli on moniarvoinen alkoholi, joka ei muunnu energiaksi kehossa. Siksi energia on 0 kcal. Kun ruokia ja juomia makeutetaan säännöllisesti Bio Erythritillä sokerin sijaan, se auttaa säilyttämään hammaskiilteen ja aiheuttaa verensokeritason nousun vähemmän voimakkaasti kuin sokeripitoisten ruokien ja juomien nauttiminen. Bio-tuotteet: DE-ÖKO-006 Alkuperä: Kiina Pakkaus: 25 kg säkit
Inkivääri

Inkivääri

Juuri Tämä tuote on saatavilla paloina tai jauhettuna. Inkivääri sopii lähes mihin tahansa ruokaan, erityisesti keittoihin.
kookospähkinä - ainesosa

kookospähkinä - ainesosa

ainesosat konditoriaan ja leivontaan
Bambukuidut

Bambukuidut

Bambukuituja saadaan bambukasvin kuitupitoisista osista. Lopputuote on erittäin puhdas, mauttoman jauhe, joka soveltuu täydellisesti leivontaan. Bambukuituja saadaan bambukasvin kuitupitoisista osista. Kasvin osat puhdistetaan, poistetaan sivuaineet ja jauhetaan hienoksi. Useiden käsittelyvaiheiden kautta bambukuiduista saadaan näin erittäin puhdas ja mauton jauhe.
Isotoninen juoma

Isotoninen juoma

Isotoninen juoma
Maitojauhe

Maitojauhe

Välitön täyskerma-maitopulveri Kosteus 2,5 % max Laktoosi 36,0 % min Rasva 26,0 % min Proteiini; 24,0 % min Tuhka 7,0 % max Liukoisuusindeksi 1,0 max Titroitu happamuus 0,15 max Väri Kermanvalkoinen Maku Miellyttävä Standardilevyjen määrä 50000 cfu/g max Koliformit 10 cfu/g max Stafylokokki 10 cfu/g max Salmonella Negatiivinen E. Coli 10 cfu/g max S. Aureus 10 cfu/g max Hiiva & Homeet 250 cfu/g max Sedimentti Levy (/25g)Levy 2 max Proteiini:> 24 % Kosteus:>5 % Rasva:> 26 % Laktoosi:n. 38 % Tuhka:< 6,5 %
Ksylitoli

Ksylitoli

Biologinen xylitoli on kasvipohjainen makeutusaine, joka tarjoaa saman puhtaan makeuden kuin sokeri. Xylitoli on väritön tai valkoinen kiteinen kiinteä aine, joka liukenee veteen. Sitä voidaan luokitella polyalkoholiksi ja sokerialkoholiksi, erityisesti alditoliksi.
Karamelli

Karamelli

Karamelliseos
Vesimeloni

Vesimeloni

Voidaan toimittaa muovi- tai pahvilaatikoissa
Paksu Banaani

Paksu Banaani

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Pirskahteleva Sitruuna
Icumsa 45 sokeri

Icumsa 45 sokeri

Olemme Icumsa 45 sokerin toimittaja, joka tunnetaan korkeasta puhtaudestaan ja laadustaan. Sokerimme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja se on ihanteellinen käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Vientiä teemme ympäri maailmaa ja tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja sekä nopeita toimitusaikoja. Luottakaa kansainvälisen kaupan kokemukseemme löytääksenne parhaat sokerituotteet tarpeisiinne.
Valkoinen sokeri

Valkoinen sokeri

Valkoinen sokeri on suosituin makeutusaine leivonnaisissa ja juomissa. Se on ollut monikäyttöinen makeutusaine vuosikymmenten ajan, ja se on uutettu sokeriruokosta ja sokerijuurikkaasta. Korjuun jälkeen mehu molemmista tuotteista uutetaan ja keitetään alas kosteuden poistamiseksi. Kun kosteus vähenee, mehun luonnollinen sakkaroosi alkaa kiteytyä. Jos haluat ostaa Valkoista sokeria kilpailukykyisin hinnoin ja 100 % laatuvarmuudella, EG Export and Import on oikea paikka. Voit myös valita haluamasi pakkausvaihtoehdot tuotteelle. Valkoinen sokerimme on hankittu luotettavilta toimittajilta, mikä varmistaa, että saat tuotteen, joka täyttää korkeimmat laatu- ja puhtausstandardit. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä sokeri on täydellinen lisä keittiöösi. Sen monipuolisuus ja makeus tekevät siitä välttämättömän ainesosan monenlaisiin kulinaarisiin luomuksiin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta parantaa ruoanlaittoasi premium Valkoisella sokerillamme. Tilaa tänään ja nauti laadun mausta!
Ruskea raakasokeri

Ruskea raakasokeri

Ruskea raakasokeri on sakkaroosituote, joka tunnetaan erottuvasta ruskeasta väristään, joka johtuu melassin läsnäolosta. Se on jalostamaton tai osittain jalostettu pehmeä sokeri, joka koostuu sokerikiteistä, joissa on jonkin verran jäämää melassia. Sen sijaan kaupallinen ruskea sokeri valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin. Olemme johtava yritys, joka on omistautunut tarjoamaan asiakkaillemme erinomaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita. Jos haluat ostaa ruskeaa raakasokeria, ota meihin yhteyttä. Varmistamme turvallisen ja houkuttelevan pakkauksen ja tarjoamme kilpailukykyiset hinnat tuotteillemme. Ruskea raakasokerimme hankitaan luotettavilta toimittajilta, mikä varmistaa, että saat tuotteen, joka täyttää korkeimmat laatu- ja puhtausstandardit. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä sokeri on täydellinen lisä keittiöösi. Sen monipuolisuus ja makeus tekevät siitä välttämättömän ainesosan monenlaisiin kulinaarisiin luomuksiin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta parantaa ruoanlaittoasi premium ruskealla raakasokerillamme. Tilaa tänään ja nauti laadun mausta!
Glukoosi-fruktoosisiirappi F9

Glukoosi-fruktoosisiirappi F9

Glukoosi-fruktoosisiirappi F9 KOODI:D00902 Suojaava säiliö:640 l Mauser-säiliö:1000 l Incoterms:FCA, DAP
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin. Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvike- ja rehukäyttöön sen hienostuneen maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen kannattavuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketieteellisessä ja ravitsemuksellisessa käytössä.